fbpx
Skip to content

6 activitats que realitzem a la nostra Residència Geriatrica

 

A la residència Magnolia, ens esforcem per crear un ambient vibrant i enriquidor on els nostres residents puguin gaudir de cada moment al màxim. Sabem que la qualitat de vida es veu impulsada no només per una atenció mèdica excel·lent, sinó també per activitats recreatives que estimulin el cos, la ment i l’esperit. Descobreix algunes de les activitats que oferim per fer de cada dia una aventura emocionant!

1. Art i Creativitat:

Al nostre estudi d’art, els residents donen llibertat a la seva creativitat a través de diverses activitats com la pintura, l’escultura i la creació de manualitats. Guiats per talentosos artistes residents, cada sessió és una oportunitat per expressar emocions, records i experiències de vida d’una manera única i personal.

2. Música i Ball:

La música és una font de joia i connexió per a persones de totes les edats, i a la nostra residència, no és l’excepció. Des de concerts en viu i reproducció de música on dia està ple de ritme i melodia. Els nostres residents gaudeixen recordant antigues cançons i compartint moments de rialles i camaraderia.

3. Jocs i Competències:

La diversió mai s’acaba a la nostra sala de jocs! Des de clàssics com el domino i l’escacs fins a emocionants partides de bingo. Sempre hi ha alguna cosa emocionant en marxa. Els residents s’enfonsen en el joc, desafiants les seves habilitats estratègiques i gaudint de la companyia d’amics i companys de joc.

4. Natura i Jardineria:

El nostre jardí és un oasi de calma i bellesa on els residents poden connectar amb la natura i gaudir de l’aire fresc aprofitan el bon clima del Maresme. Des de plantar flors i herbes fins a cuidar de les plantes existents i el nostre hort, la jardineria és una activitat terapèutica que promou la tranquil·litat i el benestar.

5. Conferències i Xerrades:

Mantenir la ment activa és essencial per a un envelliment saludable, i les nostres conferències i xerrades ofereixen una varietat de temes interessants per explorar. Des de converses sobre història i art fins a presentacions sobre salut i benestar, els nostres residents tenen l’oportunitat d’aprendre, compartir i ampliar els seus horitzons intellectuals.

6. Celebracions i Esdeveniments Especials:

A la nostra residència, qualsevol motiu és bo per celebrar. Des de cumpleanys i aniversaris fins a festivitats culturals i esdeveniments temàtics, cada ocasió és una oportunitat per reunir-se, compartir moments especials i crear records duradors.

A la nostra residència geriàtrica, creiem que la vida és un viatge que ha de ser viscut al màxim, i les nostres activitats estan dissenyades per fer precisament això. Ens enorgulleix oferir un programa divers i emocionant que promou el benestar físic, mental i emocional dels residents, i esperem compartir moments inoblidables junts cada dia.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.